فروش و انجام پایان نامه ارشد برق قدرت

دانشجویان برای اتمام مراحل تحصیل در هر مقطع و تایید آموخته های خود توسط مراجع علمی، می بایست در پایان مقاطع مختلف، یک پروژه تحقیقاتی و یا عملی با عنوان پایان نامه ارائه دهند. پایان نامه ها معمولاً در مقاطع تحصیلات تکمیلی می بایست یک موضوع جدید، با نوآوری علمی به همراه نتایج اثبات کننده باشد که به کمک نرم افزارهای شبیه سازی و یا تجهیزات آزمایشگاهی انجام می گیرد. از آنجایی که انجام شبیه سازی نرم افزاری معمولاً به دانش کار با کامپیوتر و بعضاً زبان های برنامه نویسی نیاز دارد، شاید اجرای کلیه مراحل آن برای برخی از دانشجویان رشته های مهندسی دشوار باشد.

فروش و انجام پایان نامه ارشد برق قدرت

چنانچه پس از خرید پایان‌نامه ارشد برق، در بخش های شبیه سازی و بخش های نرم افزاری آن، به مشکل برخوردید و نیاز به راهنمایی داشتید، می توانید با پشتیبانی سایت تماس گرفته و از خدمات آموزش از راه دور برق پراجکت بهره ببرید. توضیحات کامل به صورت یک فایل ویدئویی مانند ویدئو نمونه، برای شما ضبط و ارسال می گردد.

این خدمات به صورت رایگان ارائه می شود.

پایان‌نامه چیست و چگونه پایان‌نامه بنویسیم

پایان‌نامه یا رساله و یا به لاتین، thesis، نوعی مقاله تحقیقاتی در مورد موضوعی خاص بر اساس تحقیقات و یافته‌های انحصاری است. پایان‌نامه معمولاً به عنوان آخرین مرحله در هر مقطع تحصیلی دانشگاهی توسط دانشجو و زیر نظر یک یا چند استاد راهنما نگارش می‌شود. عموماً به خاطر عدم آموزش صحیح در دانشگاه و یا کم‌تجربه بودن دانشجویان، نگارش پایان‌نامه برای دانشجویان به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی، کاری دشوار است. به همین دلیل بیشتر دانشجویان با اصول نگارش حرفه‌ای پایان‌نامه آشنایی ندارند و همین مسئله آن‌ها را دچار چالش می‌کند. در این مقاله قصد داریم با مراحل نگارش یک پایان‌نامه، و نکات کلیدی در نگارش حرفه‌ای پایان‌نامه آشنا شویم. اگر شما هم دانشجوی مقطع کارشناسی و یا مقاطع تحصیلات تکمیلی هستید و قصد نگارش یک پایان‌نامه حرفه‌ای را دارید، با ما همراه باشید.

مراحل نگارش پایان‌نامه

  • انتخاب موضوع پایان‌نامه
  • پروپوزال نویسی

  • طراحی ساختار تحقیق

  • جمع‌آوری داده

  • تحلیل، مدل‌سازی و شبیه‌سازی پایان‌نامه

  • نگارش متن اصلی پایان‌نامه

  • جمع‌بندی و نتیجه‌گیری پایان‌نامه

انتخاب موضوع پایان‌نامه ‏

اولین قدم در نگارش هر متن علمی، انتخاب موضوع پایان‌نامه است. موضوع بر اساس تجربیات تحصیلی دانشجو، علاقه فردی و امکانات و توانایی‌های دانشجو انتخاب می‌شود. انتخاب موضوع مهم‌ترین بخش نگارش یک پایان‌نامه است، زیرا انتخاب یک موضوع غیرکاربردی و یا ناهماهنگ با تخصص دانشجو، می‌تواند در روند نگارش پایان‌نامه، او را با چالش‌های متعددی مواجه کند. برای آنکه یک موضوع مناسب بر اساس تخصص و گرایش تحصیلی خود انتخاب کنید، از افراد دارای تجربه مثل اساتید راهنما و مشاور کمک بگیرید. همچنین مطالعه کافی در حوزه‌های مختلف متناسب با رشته تحصیلی‌تان توصیه می‌شود. هرچقدر معلومات شما بیشتر باشد، نقاط ضعف و چالش‌های موجود در حوزه تحصیلی خودتان را راحت‌تر شناسایی کرده و می‌توانید در جهت حل این چالش‌ها، ایده‌های جدیدی را پیشنهاد دهید. نوآوری موضوع، کاربردی بودن آن و داشتن پایه و مبنای علمی، مهم‌ترین ویژگی‌های هر ایده علمی است.

پروپوزال چیست

پروپوزال یک متن علمی کوتاه است که به صورت مختصر، مسئله مورد نظر، اهداف، فرضیات، مراحل انجام کار و برخی از نتایج احتمالی هر تحقیق را شامل می‌شود. در پروپوزال پایان‌نامه، به صورت کوتاه در مورد موضوع انتخابی، چالش‌های موجود و راه‌کار پیشنهادی برای حل این چالش‌ها صحبت می‌کنید. اگر قرار است از روش یا الگوی خاصی استفاده کنید، در مورد آن توضیح می‌دهید. همچنین فرضیاتی که در تحقیقتات مدنظر است، به شکل خلاصه شرح می‌دهید. ساختار پایان‌نامه را به تفکیک فصل‌ها، توضیح داده و منابع علمی مورد استفاده در تحقیق را ذکر می‌کنید. برای نگارش پروپوزال توصیه می‌شود از اساتید راهنمای خود کمک بگیرید زیرا پروپوزال معیار اصلی قضاوت در مورد تحقیق نهایی شماست. اگر نتایج یا اهداف ذکر شده در پروپوزال با نتایج به دست آمده در تحقیق همخوانی نداشته باشند، عملاً پایان‌نامه شما ارزش علمی نداشته و نمی‌توانید از آن دفاع کنید.

سعی کنید در نگارش پروپوزال از ذکر جزئیات خودداری کرده و به بیان کلیات موضوع بپردازید. زیرا در حین انجام کار شاید جزئیات تغییر کنند اما کلیات موضوع معمولاً ثابت هستند. اهداف تحقیق را در پروپوزال به صورت برجسته توضیح دهید. اگر قرار است مشکلی را حل کنید یا مدلی را بهبود دهید، حتماً نقاط ضعف روش‌ها و الگوهای موجود را برجسته کنید تا نوآوری کار شما در مقایسه با مطالعات موجود، مشخص شود. از منابع و مراجع معتبر برای پروپوزال نویسی استفاده کنید. اعتبار مقالات و کتاب‌ها با مراجعه به پایگاه‌های علمی، قابل‌استعلام است.

طراحی ساختار تحقیق

پس از تهیه پروپوزال، نوبت آن است که ساختار تحقیق را طراحی کنید. معمولاً پایان‌نامه استاندارد از 5 یا 6 فصل تشکیل می‌شود که هر بخش، ساختاربندی خاص خود را دارد. البته باید به ضوابط نگارش پایان‌نامه مربوط به دانشگاه محل تحصیل خود هم توجه داشته باشید. در این مرحله کافی است یک ساختار کلی از تحقیق برای خود طراحی کنید تا نگارش هر فصل برایتان راحت‌تر باشد. تعیین جزئیات فصل‌ها در این مرحله لازم نیست. اما برای آنکه بدانید در هر فصل قرار است در چه موردی صحبت کنید، طراحی ساختار کلی تحقیق مفید خواهد بود.

سعی کنید در نگارش پروپوزال از ذکر جزئیات خودداری کرده و به بیان کلیات موضوع بپردازید. زیرا در حین انجام کار شاید جزئیات تغییر کنند اما کلیات موضوع معمولاً ثابت هستند. اهداف تحقیق را در پروپوزال به صورت برجسته توضیح دهید. اگر قرار است مشکلی را حل کنید یا مدلی را بهبود دهید، حتماً نقاط ضعف روش‌ها و الگوهای موجود را برجسته کنید تا نوآوری کار شما در مقایسه با مطالعات موجود، مشخص شود. از منابع و مراجع معتبر برای پروپوزال نویسی استفاده کنید. اعتبار مقالات و کتاب‌ها با مراجعه به پایگاه‌های علمی، قابل‌استعلام است.

جمع‌آوری داده

در مرحله بعدی، داده‌های مورد نیاز برای تحقیق را جمع‌آوری کنید. این داده‌ها یا به صورت آماری از طریق روش‌های پرسش و پاسخ یا مصاحبه و غیره جمع‌آوری می‌شوند، یا از روی نمونه‌های آزمایشگاهی و عملی اندازه‌گیری می‌گردند. ممکن است از داده‌های جمع‌آوری شده توسط سایر محققان به عنوان ورودی‌های تحقیق خود استفاده کنید که با ذکر منابع، بلامانع است. همچنین برای نگارش هرچه بهتر یک تحقیق، مطالعه تحقیقات و مقالات مشابه ضروری است. باید مقالات و کتب مرتبط با موضوع خود را جمع‌آوری کرده و به صورت دقیق مطالعه کنید تا کاستی‌های موجود بیشتر برایتان قابل‌درک باشد. به همین خاطر در یک پایان‌نامه استاندارد، یک فصل تحت عنوان پیشینه مطالعاتی، یا مروری بر ادبیات موضوع و یا عناوین مشابه، گنجانده می‌شود. در این فصل، تنها به بررسی خلاصه‌وار تحقیقات و مقالات معتبر علمی که به نوعی که موضوع مورد بحث شما ارتباط دارند، خواهید پرداخت. معمولاً این بخش پایان‌نامه در قالب یک فصل (فصل دوم یا سوم) نگارش می‌شود.

تحلیل، مدل‌سازی و شبیه‌سازی پایان‌نامه

حالا که موضوع را انتخاب کرده و پیشینه مطالعاتی را هم بررسی کردید، باید به تحلیل و مدل‌سازی موضوع خود بپردازید. در پایان‌نامه‌های تحقیقاتی، می‌بایست اهداف و نوآوری‌ها به روشی علمی اثبات شوند. معمولاً از نرم‌افزارهای مدل‌سازی، شبیه‌سازی و یا تحلیلی برای این منظور استفاده می‌شود. در برخی موارد، به خصوص در مورد رشته‌های فنی و مهندسی، ساخت نمونه آزمایشگاهی ایده مورد نظر هم برای اثبات عملکرد آن انجام می‌گیرد. به کمک شبیه‌سازی نرم‌افزاری می‌توانید سیستم، الگو، روش و یا ساختار پیشنهادی در تحقیق را پیش از آنکه به مرحله اجرایی برسد، به صورت مجازی مدل‌سازی کرده و نتایج آن را مشاهده کنید. این نتایج باید با نتایج پیش‌بینی شده در پروپوزال همخوانی داشته باشد تا پایان‌نامه تأیید شده و قابل استناد باشد. معمولاً این مرحله کمی برای دانشجویان مشکل‌ساز است زیرا در بیشتر دانشگاه‌ها، کار با نرم‌افزارهای تخصصی و مدل‌سازی مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو آموزش داده نمی‌شود و تنها در مرحله نگارش پایان‌نامه، دانشجو به تنهایی باید به یادگیری این نرم‌افزارها و محیط‌های مدل‌سازی بپردازد. توصیه ما این است که در حین تحصیل در هر مقطعی که هستید، به یادگیری نرم‌افزارهای تخصصی رشته خود اقدام کنید تا در مرحله انجام پایان‌نامه، دچار مشکل نشوید.

نگارش متن اصلی پایان‌نامه

پس از آنکه نتایج تحلیل و مدل‌سازی را تهیه کردید و از اعتبار و صحت آن‌ها مطمئن شدید، نوبت آن است که نگارش متن اصلی پایان‌نامه را آغاز کنید. برای این کار طبق چارچوب تعیین شده توسط دانشگاه محل تحصیل خود اقدام کنید زیرا فرمت، تمپلیت و ساختار پایان‌نامه در دانشگاه‌های مختلف، متفاوت است. معمولاً از طریق پورتال دانشجویی خود در وب‌سایت دانشگاه می‌توانید به اطلاعات نگارش پایان‌نامه در مقاطع مختلف دسترسی پیدا کنید. این اطلاعات شامل نوع و اندازه فونت، ترتیب فصل‌بندی، نحوه شماره‌گذاری صفحات، فهرست بندی و چکیده، الگوی رفرنس‎دهی به مراجع و غیره است. در نگارش متن پایان‌نامه، سعی کنید قواعد نگارش فارسی را رعایت کنید. حتماً کلمات، عبارات و یا واژه‌های مخفف لاتین را در پاورقی توضیح دهید. متن خود را به صورت رسمی بنویسید نه محاوره! منبع هر شکل، جدول، نمودار و یا تصویری را که استفاده می‌کنید، ذکر نمایید.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری پایان‌نامه

بخش انتهایی و البته مهم یک تحقیق، نتایج آن است. اگر نتایج به دست آمده در مراحل مدل‌سازی و تحلیل، قوی و قابل استناد باشند اما نتوانید آن‌ها را به درستی تشریح کنید، عملاً تحقیق شما مفید نخواهد بود. زیرا بسیاری از خوانندگان به دنبال نتایج تحقیق شما هستند و به آن‌ها استناد می‌کنند. بنابراین در نگارش بخش نتایج، دقت کافی را داشته باشید. نتایج را ابتدا به صورت خلاصه (بولت پوینت) بنویسید، سپس هر نتیجه حاصله را به صورت جزئی توضیح دهید. اگر به نتایجی متناقض با تحقیقات قبلی رسیده‌اید، آن‌ها را تشریح کنید.

در پایان هم پیشنهادهایی برای تحقیقات آینده به خوانندگان خود ارائه کنید. چون شما تجربه کافی در موضوع مورد نظر دارید، قطعاً کمبودها و چالش‌ها را بهتر از یک خواننده مبتدی درک کرده‌اید. بنابراین پیشنهادهای شما می‌تواند مسیر تحقیقاتی مشخصی را برای سایر خوانندگان و محققان ترسیم کند.

سخن پایانی

 اگر تاکنون از شروع کار نگارش پایان‌نامه خود واهمه داشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم چند پایان‌نامه مرتبط با رشته خود تهیه کرده و مطالعه کنید. این کار به شما کمک می‌کند که ساختار پایان‌نامه و روند نگارش آن را بهتر درک کنید. اگر در این کار نیاز به راهنمایی داشتید، گروه تحقیقاتی برق پراجکت آماده است تا تجربیات خود را در اختیار شما قرار دهد. برای مشاوره رایگان در زمینه نگارش انواع پایان‌نامه و پروپوزال تحقیقاتی و یا انتخاب موضوع پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکتری با متخصصین ما در گروه برق پراجکت تماس بگیرید.

رشته مورد نظر را انتخاب کنید

نمایش 1–16 از 25 نتیجه